Ophangplaten

Met onze ophangplaten kunt u gemakkelijk plaatmaterialen bevestigen aan de muur. U kunt hierbij kiezen uit verschillende formaten. Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht. Wij adviseren altijd gebruik te maken van twee ophangplaten om de artworks zo stabiel mogelijk te kunnen bevestigen.

Bekijk aanbod

Ophangstrips

De ophangstrips die wij meeleveren bij de schilderijen zijn van 3M command. Hiermee hangt u onze artworks aan oppervlaktes zonder gebruik te hoeven maken van schroeven. De ophangstrips worden bevestigd aan de wand en aan uw artwork, hierdoor kunt u ze vervolgens eenvoudig in elkaar klikken. De ophangstrips hechten uitstekend aan oppervlakten van tegels, hout en geschilderde ondergronden. Het materiaal kan tevens verwijderd worden zonder beschadigingen en kleefresten.

Bekijk aanbod

Boorgaten + afstandshouders

Artworks met 4 boorgaten (8mm) en bijbehorende afstandhouders (zwart – verchroomd – satijn)

Als u onze artworks wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken. De boorgaten hebben een diameter van 8mm en zullen 20 mm van de hoeken geplaatst worden.

Door middel van de afstandhouders die mee worden geleverd kunt u uw artwork ’zwevend’ monteren. De afstandhouders hebben een diameter van 13 mm en de vrije ruimte tussen achterkant plaatmateriaal en wand is 19 mm. De afstandhouders zijn beschikbaar in de volgende kleuren: Zwart, Chroom en Satijn.

Bekijk aanbod
Categorieën
ABSTRACT & ARCHITECTURE
animals
ANIMALS
ARTISTIC
Body & Face artwork
BRANDS & ICONS
FLOWERS
LANDSCAPES
MYSTERY ART EXCLUSIVE
MYSTERY ART EXCLUSIVE
NEW
PORTRAIT
QUOTES
QUOTES
SENSUAL ART